Educació

L'educació formal es divideix en una sèrie d'etapes conegudes al sistema català com educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, seguit per formacions superiors, professionals, postgraus i l'educació permanent per adults. 

 

C.E.I.P. “Sant Salvador”de Godall

 

El C.E.I.P. “Sant Salvador”de Godall forma part de la Zona Escolar Rural (ZER) “Montsià”. Aquesta zona rural està formada pels Col·legis de Freginals, La Galera, Godall, Mas de Barberans i Masdenverge.

Per a més informació sobre la ZER “Montsià” us podeu adreçar a la web següent: www.xtec.es

La ZER “Montsià” treballa en comú programant activitats conjuntes, compartint serveis, mestres especialistes d’educació especial, educació física, música i llengües estrangeres, i potenciant una més coordinada participació de pares i ajuntaments.

El C.E.I.P. Sant Salvador pertany a la Zona Educativa de Santa Bàrbara i l’ I.E.S. “Les Planes” és l’Institut de referència del nostre centre. Allí els alumnes cursen E.S.O. i Batxillerat.

 

Preinscripció i matriculació

La preinscripció i les matriculacions es poden realitzar personalment per part dels pares al 

C.E.I.P Sant Salvador, C/Molí, 42 de Godall.

 

 

Horari escolar dels alumnes:

De dilluns a divendres de 9:00 a 12:00 h. i de 15:00 h. a 17:00 h.

El primer dimecres de cada mes l'horari serà de 9:00 a 13:00 h.

 

Programa municipal d’educació

Educació infantil (de 3 a 6 anys): P3, P4 i P5
Educació Primària (de 6 a 12 anys)
1r. Cicle d’ensenyança Primària
2n. Cicle d’ensenyança Primària
3r. Cicle d’ensenyança Primària

 

El C.E.I.P. Sant Salvador ofereix:

Educació integral
Educació arrelada al medi
Educació de qualitat
Atenció a la diversitat

 

Des de fa uns anys també estem treballant per a minimitzar al màxim les despeses dels pares pel que fa a la compra dels llibres de text per als nens matriculats a la nostra escola. I en el camp de l'ensenyament l'Ajuntament de Godall concedeix unes beques per transport per estudis superiors.

A més a més a partir d'aquest passat mes de setembre va obrir les portes gràcies a una prova pilot signat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la LLAR D'INFANTS MUNICIPAL.

Preinscripció i matriculació 

La preinscripció i les matriculacions es poden realitzar personalment per part dels pares a les Oficines de l'Ajuntament.

Subscriure a